064 146 10 36 office@masterprint.rs

Akreditacije

reklamni blokčići

digitalni vez

Foto jastučići

Foto šolje

hemijske olovke

kačketi

kalendari

reklamne majice

podloga za miš

poster ramovi

promo bedževi

promo cegeri

promo kese

promo pultovi

štampa diskova

štampa transparenata

Štampa foto jastučića

Štampa foto jastučića –   izrađeni su od kvalitetnog materijala i koriste se za sublimacionu štampu. Nudimo veliki izbor jastuka na kojima možete štampati dizajn po želji. Boja ulazi direktno u tkanje jastuka pa je otisak jarkih boja i veoma dugotrajan.

Štampa foto jastučića može biti u obliku srca, kvadrata, kruga i mačke. Nudimo i jastuke u obliku srca i kvadrata sa poleđinom u boji kako bi poklon za dragu osobu bio još interesantniji. Takođe, u ponudi imamo nove dizajnirane jastuke koji svaku sliku učine zanimljivijom. Dizajnirani jastuci su 40x40cm, a jastuci sa slikom su veličine 35×35 cm.

Ono što posebno izdvajamo u našoj ponudi su najnoviji magični jastučići. Veličine su 40×40 cm i možete birati između zlatne, srebrne, crvene i bele boje. Slike sublimirane na ovim jastucima dobijaju novu notu zanimljivosti, a boje ostaju jarke i dugotrajne. Štampa na magičnim jastucima moguća je na prednjoj strani, tj. na krljuštima ali i na poleđini. Prevlačenjem krljušti sa jedne na drugu stranu moguće je ispisivanje ili crtanje a samim tim i pretvaranje starog jastuka u novi sa novim motivom.

Jastuk za štampu je neizostavan proizvod za bilo koju foto radnju, kopirnicu, koja nudi personalizovane poklone. Mušterijama možete ponuditi kvalitetne jastuke sa postojanim otiskom. Ovi jastuci za štampu su pre svega dekorativni jastuci kao i reklamni, a uz sublimacionu štampu mogu se štampati na komad ili veće tiraže.

cenovnik

Cenovnik foto jastučića
KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDU

 

Primeri akreditacija:

Foto jastučiči

Jastuci za štampu izrađeni su od kvalitetnog materijala i koriste se za sublimacionu štampu. Nudimo veliki izbor jastuka na kojima možete štampati dizajn po želji. Boja ulazi direktno u tkanje jastuka pa je otisak jarkih boja i veoma dugotrajan.

Možete birati između jastuka u obliku srca, kvadrata, kruga i mačke. Nudimo i jastuke u obliku srca i kvadrata sa poleđinom u boji kako bi poklon za dragu osobu bio još interesantniji. Takođe, u ponudi imamo nove dizajnirane jastuke koji svaku sliku učine zanimljivijom. Dizajnirani jastuci su 40x40cm, a jastuci sa slikom su veličine 35×35 cm.

Ono što posebno izdvajamo u našoj ponudi su najnoviji magični jastuci. Veličine su 40×40 cm i možete birati između zlatne, srebrne, crvene i bele boje. Slike sublimirane na ovim jastucima dobijaju novu notu zanimljivosti, a boje ostaju jarke i dugotrajne. Štampa na magičnim jastucima moguća je na prednjoj strani, tj. na krljuštima ali i na poleđini. Prevlačenjem krljušti sa jedne na drugu stranu moguće je ispisivanje ili crtanje a samim tim i pretvaranje starog jastuka u novi sa novim motivom.

Jastuk za štampu je neizostavan proizvod za bilo koju foto radnju, kopirnicu, koja nudi personalizovane poklone. Mušterijama možete ponuditi kvalitetne jastuke sa postojanim otiskom. Ovi jastuci za štampu su pre svega dekorativni jastuci kao i reklamni, a uz sublimacionu štampu mogu se štampati na komad ili veće tiraže.

Cenovnik

Primeri foto jastučića:

Pratite nas i ostvarite posebne pogodnosti!!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 064 146 10 36
Medakovićeva 4
11000 Beograd
masterprint.rs

Google Maps Generator by embedgooglemap.net
Call Now ButtonPozovite